ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: «Η Πόπη Τσαπανίδου θα κάνει τη διαφορά στη δύσκολη περίοδο που έχουμε μπροστά μας»

Ηλιόπουλος: «Η Πόπη Τσαπανίδου θα κάνει τη διαφορά στη δύσκολη περίοδο που έχουμε μπροστά μας»
Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εύχεται καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου και εκφράζει «ένα μεγάλο ευχαριστώ» στον Αλέξη Τσίπρα Facebook

Για ένα κύκλο που έκλεισε κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία νιώθει χαρούμενος γιατί προσπάθησε να υπηρετήσει το συλλογικό σχέδιο του κόμματος με το σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Παραλλήλως, εύχεται καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου για την οποία εκφράζει τη σιγουριά ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη κι απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο Καλπάκη και στην Τάνια Καραγιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη ημέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια, αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου Τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Την ίδια ώρα, δεν ξεχνά ούτε κι εκείνος τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και την τύχη που είχε να συνεργαστεί μαζί του: «Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα. Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες», συμπληρώνει.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ