ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης: Πρόκληση κατά Ευρ. Στυλιανίδη - «Προσπάθησε να με ανατρέψει»

Δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης: Πρόκληση κατά Ευρ. Στυλιανίδη - «Προσπάθησε να με ανατρέψει»
Ερωτηθείς σχετικά με το ποιες έκνομες ενέργειες έχει κάνει η κατ' αυτόν εγκληματική οργάνωση δήλωσε ότι «έχουν δράση επί ελληνικού εδάφους εδώ και χρόνια» EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένα βήμα παραπέρα πάει ο δήμαρχος Ροδόπης Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μετά τις καθαιρέσεις αντιδημάρχων και τις απολύσεις εργαζομένων ως «γκιουλενιστών» και επιτίθεται στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατηγορώντας τον ως «επικεφαλής εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης»!

Η νέα προκλητική δήλωση του δημάρχου Ιάσμου έγινε σε συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», δείχνοντας πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τους τόνους, σε μια υπόθεση που ο ίδιος άνοιξε.

Δήλωσε συγκεκριμένα πως «ο Ευριπίδης Στυλιανίδης -αυτή είναι η εκτίμησή μου και θα καταθέσω στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου- είναι ο επικεφαλής της εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης».

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιες έκνομες ενέργειες έχει κάνει η κατ' αυτόν εγκληματική οργάνωση δήλωσε ότι «έχουν δράση επί ελληνικού εδάφους εδώ και χρόνια. Καταρχάς ένας ολόκληρο σύστημα με επικεφαλής τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πήγε να ανατρέψει εμένα και τη νόμιμα εκλεγμένη δημοτική αρχή».

Το ραντεβού του με τον Ισίδωρο Ντογιάκο

Μάλιστα ο δήμαρχος Ιάσμου δήλωσε ότι ζήτησε ραντεβού από τον Ισίδωρο Ντογιάκο και έχει επικοινωνήσει με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα λέγοντας παράλληλα ότι είναι στη διάθεση του υπουργού Εσωτερικών του κ. Βορίδη και του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοικησης για να παράσχει εξηγήσεις. «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» τόνισε.

Αναφορικά με την ενοχή των καρατομηθέντων δημοτικών παραγόντων δήλωσε ότι «έχω απτά στοιχεία και αποδείξεις και θα τα προσκομίσω εκεί που πρέπει», ενώ ερωτηθείς αν φοβάται ότι θα παυθεί από τα καθήκοντά του για παραβίαση των νόμων του ελληνικού κράτους, μετά και την έρευνα – έλεγχο που διενεργεί το υπουργείο Εσωτερικών για τις ενέργειές του, δήλωσε ότι «δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό» συμπληρώνοντας ότι διαθέτει «ισχυρά στοιχεία» που «όταν κληθώ θα τα καταθέσω».

Υποστήριξε μάλιστα ότι «μόνο τον Θεό φοβάμαι» για να συμπληρώσει, κλείνοντας τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», «ως Έλληνας δήμαρχος έχω πιστή υπακοή στους νόμους του κράτους και δεν έχω κάνει έκνομες ενέργειες» προσθέτοντας ότι ως δήμαρχος Ιάσμου «παίρνω εντολή μόνο από τους δημότες μου» υπενθυμίζοντας το ποσοστό 66% με το οποίο εκλέχτηκε δήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ