ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ στην Πάτρα

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ στην Πάτρα
Είναι η δεύτερη φορά που η Χριστίνα Αλεξοπουλου μπαίνει στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνας Αλεξοπούλου, στην πλατεία Γεωργίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ανέβηκαν στον όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο της κ. Αλεξοπούλου και στη συνέχεια πέταξαν κόκκινες μπογιές και φυλλάδια.

Σύμφωνα με το Tempo24, την ώρα της επίθεσης μέσα στο γραφείο βρίσκονταν συνεργάτες της, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Είναι η δεύτερη φορά που η ίδια μπαίνει στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών. Στα τρικάκια έγραφαν συνθήματα για τον απεργό πείνας - δίψας, Θάνο Χατζηαγγέλου.

ΝΔ: «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται»

«Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» τονίζει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καταδικάζοντας την επίθεση στο γραφείο της βουλευτού Αχαΐας της ΝΔ Χριστιάνας Αλεξόπουλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Καταδικάζουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την τραμπούκικη επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου. Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι, οι μέθοδοι εκφοβισμού δε θα περάσουν. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ