ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Όσο πλησιάζει η ήττα των εκλογών η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Όσο πλησιάζει η ήττα των εκλογών η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της
«Παντού στην Ευρώπη καταγράφονται θεαματικές πτώσεις στην τιμή του ρεύματος, αλλά η χώρα μας για 15η ημέρα διατηρεί το πιο ακριβό» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ Intime News

«Πυρά» εν όψει των επερχόμενων εκλογών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση, ασκώντας μάλιστα έντονη κριτική αναφορικά με το ζήτημα της ακρίβειας.

 

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «ενώ η τιμή του φυσικού αερίου έχει επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στην Ελλάδα το ρεύμα ανεβαίνει».

Και συνεχίζει:

«Παντού στην Ευρώπη καταγράφονται θεαματικές πτώσεις στην τιμή του ρεύματος, αλλά η χώρα μας για 15η ημέρα διατηρεί το πιο ακριβό ρεύμα και σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας η διαφορά με τις αμέσως επόμενες χώρες, Βουλγαρία και Ρουμανία, υπερβαίνει τα 30 ευρώ».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει παράλληλα ότι «οι πολίτες δεν πληρώνουν αυτή την κατάσταση μόνο στους λογαριασμούς με την επιδότηση της αισχροκέρδειας, γιατί παράλληλα καταγράφονται αυξήσεις έως και 35% στα ράφια των σούπερ μάρκετ».

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο», υπογραμμίζει καταληκτικά, σχολιάζοντας ότι «όσο πλησιάζει η ήττα στις εκλογές που έρχονται η αισχροκέρδεια Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ