ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για Χειμάρα: Εξυπηρετούνται συμφέροντα εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς ντροπή

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για Χειμάρα: Εξυπηρετούνται συμφέροντα εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς ντροπή
Ο Θέμης Χειμάρας νωρίτερα ανακοίνωσε την παραίτησή του, αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή του έγινε η αιτία να φέρει σε δύσκολη θέση το κόμμα του INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το δικό του σχόλιο σχετικά με την παραίτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα την Τετάρτη 4/1, έκανε και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Χειμάρας νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του, αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή του έγινε η αιτία να φέρει σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετεί, και τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά μέσα από ανακοίνωσή του για την κίνηση αυτή: «Πέντε ημέρες ο κ. Μητσοτάκης μαδούσε τη μαργαρίτα αποφεύγοντας ακόμη και ένα άτυπο σχόλιο αποδοκιμασίας του βουλευτή του Θέμη Χειμάρα, που κατά παράβαση του συνταγματικού ασυμβιβάστου σύναπτε συμβάσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Σήμερα, δε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, που εμφανίζει ως «επιτυχία» την παραίτηση Χειμάρα, αποκάλυψε ότι ο Α. Πάτσης δεν διαγράφηκε για όσα μεμπτά είχε κάνει, αλλά γιατί δεν παρέδωσε την έδρα του.

Είναι πια κατανοητό στους Έλληνες πολίτες ότι το «επιτελικό κράτος» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ