ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Αρχές με μέσα Μαρτίου πρέπει να διαλυθεί η Βουλή για να γίνουν εκλογές Απρίλιο

Βορίδης: Αρχές με μέσα Μαρτίου πρέπει να διαλυθεί η Βουλή για να γίνουν εκλογές Απρίλιο
Εκτίμησε ότι οι πρώτες κάλπες, θα κρίνουν την πρωτιά καθώς και το πόσο κοντά θα είναι η αυτοδυναμία EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Για να διεξαχθούν εκλογές τον Απρίλιο, πρέπει η βουλή να διαλυθεί αρχές με μέσα Μαρτίου, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Οι πρώτες κάλπες, πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ, θα κρίνουν την πρωτιά καθώς και το πόσο κοντά θα βρίσκεσαι στην αυτοδυναμία.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει επί αυτού.

Κληθείς να σχολιάσει την κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με αφορμή τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα η ΝΔ είναι ένα κόμμα διαφθοράς, ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «το να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου λέει για τα θέματα ηθικής τάξεως εκεί πραγματικά από τώρα νομίζω ξεπερνάμε τον εαυτό μας», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο που κατηγορούνται για κακουργήματα και τους έχει ακόμη μέλη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ