ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Η λάσπη είναι ο μόνος δρόμος που ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία: Η λάσπη είναι ο μόνος δρόμος που ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Η τοξικότητα είναι το μόνο έδαφος στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

Στο δρόμο της λάσπης καταγγέλει η Νέα Δημοκρατία πως καταφεύγει η αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς με ανακοίνωση που δημοσίευσε τη Δευτέρα (9/1) αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έφτασε στο σημείο να συνδέει την κυβέρνηση με την επαγγελματική δραστηριότητα ιδιωτών «που δεν έχουν καμία οργανική σχέση με την Κυβέρνηση και τη ΝΔ».

Ειδικότερα, το κυβερνών κόμμα αναφέρθηκε σε αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να αντιπαρατεθεί πολιτικά τονίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κουμουνδούρου καταφεύγει στον μόνο δρόμο που ξέρει «στη λάσπη και σε λογικές πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων».

Στη συνέχεια, η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι «ο ένας δεν είχε ποτέ καμία οργανική σχέση με την Κυβέρνηση ή τη ΝΔ και ο άλλος δεν έχει οποιαδήποτε οργανική σχέση με τη ΝΔ εδώ και 10 μήνες».

Συμπλήρωσε δε, ότι «η εν λόγω εταιρεία στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα άνθισε επί ΣΥΡΙΖΑ οπότε και σύναψε εκατοντάδες συμβάσεις, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ ο ένας εκ των δύο ιδιωτών που προσπαθούν να συνδέσουν με τη ΝΔ τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ ως εσωτερικός ελεγκτής σε φορέα του δημοσίου, ενώ σύναψε και ατομικές συμβάσεις με το ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Πολάκη».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει πως «δεν ξέρουμε αν στο πρόγραμμα της «δεύτερης φοράς» εντάσσεται και ο έλεγχος πολιτικών φρονημάτων πριν την ανάληψη οποιασδήποτε σύμβασης με το δημόσιο. Καταλαβαίνουμε ότι η τοξικότητα είναι το μόνο έδαφος στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ας ενημερώνονται τουλάχιστον πριν βγάλουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις γιατί το μόνο που πετυχαίνουν είναι η αυτογελοιοποίηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ