ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικόνομου: Ο Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα

Οικόνομου: Ο Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

«Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά εξαπολύει μέσω ανακοίνωσής του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με «φόντο» τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου για την ΑΔΑΕ.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Και συμπληρώνει:

«Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα.


ΥΓ: Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

Το απόγευμα της Τρίτης, και κατόπιν της σχετικής εισήγησης του Αρείου Πάγου, ο Αλεξης Τσίπρας έστειλε «μήνυμα» στον Ισίδωρο Ντογιάκο, καλώντας τον να τον συλλάβει και λέγοντας ότι παραιτείται της ασυλίας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ