ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα
«Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς», τονίζει το ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI

Εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητεί το ΠΑΣΟΚ, μετά την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για διαδρομές χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «σοκαριστικά» όσα κατατέθηκαν και προσθέτει πως τα ερωτήματα που εγείρονται πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

«Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες για διαδρομές μαύρου χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά.

Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής.

Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ