Αβραμόπουλος για τέως βασιλιά: Ο θάνατός του Κωνσταντίνου σφραγίζει το τέλος μίας εποχής
Θέση σχετικά με το ζήτημα της ταφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έλαβε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
Σχετικά με τον τρόπο υπό τον οποίο πρέπει να τιμηθεί ο έκπτωτος μονάρχης μετά θάνατον, ο πρώην επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέφερε πως, «αποχαιρετούμε τον τ. Βασιλιά Κωνσταντίνο, με την δέουσα τιμή που αναλογεί σε έναν πρώην συνταγματικώς διατελέσαντα Αρχηγό του Ελληνικού Κράτους και των Ενόπλων Δυνάμεων και ενθυμούμαι τη συνεργασία μας και τη σημαντική συμβολή του στη διεκδίκηση της Αθήνας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Οι συνταγματικοί θεσμοί της ελληνικής πολιτείας έχουν ιστορική συνέχεια που δεν επιτρέπει κενά, εσκεμμένα ή όχι, στην εξέλιξη της.
Οι ώρες αυτές, που σφραγίζουν το βιολογικό και ιστορικό τέλος μιας εποχής, δεν προσφέρονται για διχαστικό λόγο, ιδεοληψίες και πολιτική μικροψυχία.
Η Δημοκρατία μας είναι ακέραιη και ισχυρή. Για αυτό και δεν φοβάται να δει κατάματα το παρελθόν της και να βλέπει με αυτοπεποίθηση το μέλλον της. Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια και τους οικείους του», καταλήγει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Αρχισαν οι αφίξεις των «γαλαζοαίματων» - Στη Μητρόπολη οι γιοι του
Σαμαράς: Πληροφορίες ότι θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Στα χέρια του Τραμπ η επιλογή: Ποικίλλουν οι εισηγήσεις για την έξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν
17:14
Κώτσηρας: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
17:02
Μακρόν: «Δεν συμμετέχουμε σε αποστολή πλοίο στο Ορμούζ - Διατηρούμε καθαρά αμυντική στάση»
17:01
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51