ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης υποκλίθηκε κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης υποκλίθηκε κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε σκωπτικούς τόνους, πως αυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο ήταν σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η κηδεία ενός «ιδιώτη» INTIME (Φωτό αρχείου)

Σε ειρωνικούς τόνους σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τη διαχείριση της κηδείας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως αυτό που παρακολούθησε σήμερα Δευτέρα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο ήταν σύμφωνα με τον πρωθυπουργό η κηδεία ενός «ιδιώτη».

«Η παρέλαση των υπουργών και των βουλευτών του, η υπαναχώρηση από την αρχική του απόφαση για το λαϊκό προσκύνημα, η επιλογή της ΕΡΤ για τον τριήμερο μαραθώνιο τηλεοπτικής κάλυψης, αφορούσε σύμφωνα με τον υποκριτή κ. Μητσοτάκη που θέλει να πατά σε δυο βάρκες, έναν ιδιώτη που απεβίωσε», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος προσθέτουν πως, κατά τα λοιπά, μόνο η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλειπε από την τελετή για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ, δεν απότισε απλώς φόρο τιμής στην κηδεία ενός ιδιώτη, αλλά υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ