Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παραχωρήσει τη Δευτέρα 23/1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12:30.
Παρότι δεν έχει αποσαφηνιστεί προσώρας ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε αυτή η συνέντευξη Τύπου ούτε οι θεματικές που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια αυτής από πλευράς του πρωθυπουργού, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ρίξει περισσότερο «φως» στο χρόνο των εκλογών.
Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα ανακοινωθεί επίσημα η ακριβής ημερομηνία τους.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρωθυπουργός αναμένεται επίσης να αναφερθεί στην πρωτοβουλία που θα μπλοκάρει το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές του 2023 ενώ θα κάνει και μια αποτίμηση του μέχρι στιγμής κυβερνητικού έργου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί, επίσης, σε θέματα της οικονομίας, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.
Δεν αποκλείεται, επίσης, να ανακοινώσει και νέες κυβερνητικές πρωτοβουλίες.
Ινδονησία: Μαστίγωσαν ζευγάρι με 100 χτυπήματα επειδή είχε προγαμιαία σχέση
12:03
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις μελών συμμορίας για απάτες με τη χρήση εφαρμογής σε κινητό - Δικογραφία σε βάρος λογιστή
11:53
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ναι» από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην άρση ασυλίας των «11» της ΝΔ
11:45
Σύγκρουση τρένου υψηλής ταχύτητας με φορτηγό στη Γαλλία: Νεκρός ο οδηγός - Πάνω από 20 τραυματίες (pics)
11:41