ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων - Ποιο δήμο θα διεκδικήσει

Γρηγόρης Λέων: Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων - Ποιο δήμο θα διεκδικήσει
Στο Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης θα κατέβει υποψήφιος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Υποψήφιος στο Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης θα είναι ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου στο δήμο Αθηναίων.

Από τη θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων παραιτήθηκε επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας η Άννα Ροκοφύλλου, καθώς θα θέσει υποψηφιότητα στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

«Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στον κ. Λέων και την κ. Ροκοφύλλου ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Ευχαριστώ θερμά την Άννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Οι δυο απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι θα συνεχίσουν από τη θέση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» να συμβάλουν στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας.

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, τις αντιδημαρχίες Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας και Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης αναλαμβάνουν η Αικατερίνη Κατριβάνου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ