ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα 20 πρόσωπα παρακολουθούνταν με Predator από το παρακράτος Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα 20 πρόσωπα παρακολουθούνταν με Predator από το παρακράτος Μητσοτάκη
Κατά την Κουμουνδούρου, το «πουλόβερ» της εκτροπής του πρωθυπουργού ξηλώνεται κάθε ημέρα και «όσες χυδαίες απόπειρες συγκάλυψης κι αν επιχειρήσει, όσο κι αν κάνει κουρέλι ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα, δεν πρόκειται να διασωθεί» ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

«Μία ημέρα μετά το αντισυνταγματικό μπλόκο της ΝΔ στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμο, για να μην ενημερώσει για τα ευρήματα των ερευνών του γύρω από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικούς και δημοσιογράφους, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει το σκοτεινό και βαθιά αντιδημοκρατικό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», υποστηρίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται σε δημοσίευμα του insidestory.gr σύμφωνα με το οποίο η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έχει επισήμως επιβεβαιώσει πως ταυτοποίησε τουλάχιστον 20 πρόσωπα που «μολύνθηκαν» με το κακόβουλο λογισμικό Predator και παρακολουθούνταν από το «παρακρατικό κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου».

Κατά την Κουμουνδούρου, το «πουλόβερ» της εκτροπής του κ. Μητσοτάκη ξηλώνεται κάθε ημέρα κι "όσες χυδαίες απόπειρες συγκάλυψης κι αν επιχειρήσει, όσο κι αν κάνει κουρέλι ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα, δεν πρόκειται να διασωθεί".

«Θέλει δεν θέλει ο πρωθυπουργός, δεν θα καταφέρει να φιμώσει την ΑΔΑΕ. Η αλήθεια του καθεστώτος του θα αποκαλυφθεί», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ