Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτω από το 6% η αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ
Χαμηλή εκτίμησε πως είναι η παραβατικότητα σε σχέση με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης
«Στους 100 ελέγχους που κάνουμε για αισχροκέρδεια στα σούπερ μάρκετ το ποσοστό παραβατικότητας είναι κάτω από 6%», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα καύσιμα ο υπουργός σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «οριζόντια μείωση των φόρων στα καύσιμα δεν εξετάζει η κυβέρνηση σε αυτή τη φάση. Η οριζόντια μείωση του φόρου στα καύσιμα θα είχε δύο μεγάλα προβλήματα: το πρώτο θα είχε πολύ μεγάλη δημοσιονομική επίπτωση, καθώς δεν βάλαμε εμείς τους υψηλούς φόρους, τους παραλάβαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από την περίοδο Τσίπρα» και προσέθεσε ότι «δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στα καύσιμα. Βάζω τα περισσότερα πρόστιμα. Χθες έβαλα σε 4 πρατήρια […] Είναι όμως μικροπαραβάσεις στην πραγματικότητα».
Φωτιά στη Στεφάνη Βοιωτίας: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - «Σηκώθηκαν» τέσσερα εναέρια
16:45
Φωτιά σε επαγγελματικό χώρο στη λεωφόρο Ανθούσας - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
16:39Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Γεννηματάς» για τον θάνατό του
16:31
Δίωξη συζύγου παρουσιάστριας για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης
16:25