ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίτημα από ΜέΡΑ 25 να λάβει γνώση για την έρευνα της ΑΔΑΕ

Αίτημα από ΜέΡΑ 25 να λάβει γνώση για την έρευνα της ΑΔΑΕ
«Εάν οι θεσμοί θέλουν να κωλυσιεργούν – ή ακόμα περισσότερο αρνούνται να επιτελέσουν το ρόλο τους – η Δημοκρατία και πρέπει και θα βρει τον τρόπο να αντισταθεί», δήλωσε η Σοφία Σακοράφα ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αίτημα προκειμένου να λάβει γνώση, για τα συμπεράσματα και ανακοινώσιμα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η ΑΔΑΕ καταθέτει, τη Δευτέρα (23/1) το ΜέΡΑ 25.

«Οι πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με της ενημέρωση των κοινοβουλευτικών θεσμών από τον κ. Ράμμο, τον Πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής, της ΑΔΑΕ, αποτελούν ένα ακόμα ολίσθημα της κυβερνητικής παράταξης στον κατήφορο της συσκότισης για την υπόθεση των υποκλοπών», ανέφερε σε δήλωση της η Σοφία Σακοράφα, μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και κάνει λόγο για μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας.

«Ενόψει της στάσης των υπευθύνων που φαίνεται ότι, με διάθεση ουσιαστικής άρνησης, μεθοδεύουν τακτικές αδικαιολόγητων καθυστερήσεων, η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός μας δηλώνει ότι είναι διαθέσιμη να δεχθεί τα όποια ανακοινώσιμα στοιχεία, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα της σχετικής έρευνας της ΑΔΑΕ.

Εάν οι θεσμοί θέλουν να κωλυσιεργούν – ή ακόμα περισσότερο αρνούνται να επιτελέσουν το ρόλο τους – η Δημοκρατία και πρέπει και θα βρει τον τρόπο να αντισταθεί. Σε αυτό το πλαίσιο το κόμμα μας θα καταθέσει σχετικό επίσημο αίτημα στην ΑΔΑΕ. Και καλούμε και τα άλλα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν σε αυτές», επισημαίνει η κ. Σακοράφα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ