Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια τήρησε η Βουλή
Ανανεώθηκε:
Ενός λεπτoύ σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια, αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, τήρησε η Βουλή.
Για «σύγχρονους Παπανικολήδες» έκανε λόγο από έδρας ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου για να επισημάνει πως οι τρεις αξιωματικοί έδειξαν πως είναι να υπερασπίζεσαι την εθνική ελευθερία.
Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι η σημερινή επέτειος συμπίπτει με το τραγικό δυστύχημα με το Phantom για το οποίο κηρύχθηκε εθνικό πένθος.
«Και το Αιγαίο και η γη μας είναι ποτισμένη με αίμα ηρώων και όσο υπάρχουν αυτοί οι ήρωες στον ακήρυχτο πόλεμο που έχουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα», υπογράμμισε ο Θάνος Πλεύρης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας για Ίμια: Τιμάμε τη μνήμη των πεσόντων – Προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα
Βαρβιτσιώτης για Ίμια: «Δεν λησμονούμε ποτέ και πάντα θα τιμούμε τους Ήρωες»
SPONSORED
Η Ευρώπη χαιρετίζει την πρόταση Ζελένσκι για απευθείας συνάντηση με τον Πούτιν
14:29
Νέοι κανόνες υγιεινής στα σχολικά κυλικεία - Τέλος στα αλλαντικά και τα αναψυκτικά
14:14
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ - Στο επίκεντρο η θαλάσσια ασφάλεια
14:10
Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση γυναίκας στην Καλλιθέα - Νεκρός ο οδηγός της μηχανής
14:10