ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Δεν είχα ούτε τη στοιχειώδη ενημέρωση από το εσωτερικών υποθέσεων

Θεοδωρικάκος: Δεν είχα ούτε τη στοιχειώδη ενημέρωση από το εσωτερικών υποθέσεων
«Είναι αμετάκλητή απόφασή μας να συνεχίσουμε την κάθαρση», τονισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σε νέες σοβαρές καταγγελίες για τη διοίκηση της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, είπε ότι από την πιο νευραλγική υπηρεσία της αστυνομίας που ασχολείται με σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς και παρανομίας, δεν είχε ούτε τη στοιχειώδη ενημέρωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι στο εσωτερικών υποθέσεων είχαν αυτονομηθεί σε σημείο που δεν ενημέρωναν τον υπουργό για τις υποθέσεις που χειρίζονταν.

«Η κάθαρση στην αστυνομία για εμάς είναι προτεραιότητα στην πράξη. Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αστυνομικών με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου της οποίας ο διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις πουείχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς. Είναι αμετάκλητή απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση», τονισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον μεγάλο αριθμό ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονικών επί των ημερών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ