ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο, ας έρθει σε τηλεμαχία

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο, ας έρθει σε τηλεμαχία
Η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Σε τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στα πυρά του πρωθυπουργού κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αποχώρηση από τις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.

«Ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», τόνισε η κ. Τσαπανίδου.

Καλεί τον πρωθυπουργό σε τηλεμαχία την οποία όπως αναφέρει «επτά χρόνια τώρα αποφεύγει» και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα νομιμοποιήσει την «εκτροπή».

Ολόκληρη η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!

Αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία. Επτά χρόνια τώρα το αποφεύγει. Νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως, δεν θα έχει.

Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά. Ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια. Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ