ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Αμετανόητος - Τάζει με αλαζονεία τα πάντα σε όλους

Οικονόμου για Τσίπρα: Αμετανόητος - Τάζει με αλαζονεία τα πάντα σε όλους
Ο κ. Οικονόμου τόνισε ακόμη πως η πολιτική ύπαρξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι «ταυτισμένη με το ψέμα, τη συκοφαντία, το μένος, την παραπληροφόρηση, την ευτέλεια και την τοξικότητα» EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σφοδρά πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι.

Τον κατηγόρησε πως «έταξε τα πάντα σε όλους» με προκλητική ευκολία και αλαζονεία, «αδιαφορώντας για το ότι έτσι θα οδηγούσε στην καταστροφή όσων κατόρθωσε ο λαός μας τα τελευταία τρία χρόνια, με πολλούς κόπους και θυσίες».

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ακόμη πως η πολιτική ύπαρξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι «ταυτισμένη με το ψέμα, τη συκοφαντία, το μένος, την παραπληροφόρηση, την ευτέλεια και την τοξικότητα» και ο ίδιος «αμετανόητος, αδιόρθωτος και ταυτισμένος με τις ύβρεις και τα παραμύθια».

«Θέλει απύθμενο θράσος να λες ότι Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα είναι έννοιες ασύμβατες, όταν εσύ είσαι αυτός που έλεγε ότι θα βαρά το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Η πολιτική ύπαρξη του κ. Τσίπρα είναι ταυτισμένη με το ψέμα, τη συκοφαντία, το μένος, την παραπληροφόρηση, την ευτέλεια και την τοξικότητα. Με προκλητική ευκολία και αλαζονεία, έταξε τα πάντα σε όλους, αδιαφορώντας για το ότι έτσι θα οδηγούσε στην καταστροφή όσων κατόρθωσε ο λαός μας τα τελευταία τρία χρόνια, με πολλούς κόπους και θυσίες, και θα οδηγούσε την κοινωνία και το κράτος μας απευθείας στη μειονεξία, την υστέρηση και την ανωμαλία. Εδώ και 15 χρόνια, ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας παραμένει αμετανόητος, αδιόρθωτος και ταυτισμένος με τις ύβρεις και τα παραμύθια.

ΥΓ: Θέλει απύθμενο θράσος να λες ότι Μητσοτάκης και επενδυτική βαθμίδα είναι έννοιες ασύμβατες, όταν εσύ είσαι αυτός που έλεγε ότι θα βαρά το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ