ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου - ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σύντομα θα αποτελεί παρελθόν

Τσαπανίδου - ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σύντομα θα αποτελεί παρελθόν
«Πυρά» της Πόπης Τσαπανίδου κατά της κυβέρνησης σε πολλαπλά μέτωπα EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σφοδρή κόντρα εκτυλίσσεται ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σε μία σειρά από μέτωπα, με την εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου να στρέφει αυτή τη φορά τα «βέλη» της στον Γιάννη Οικονόμου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της την Κυριακή (12/2) πως «η κυβέρνησή έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, γι' αυτό και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αυτή, η κ. Τσαπανίδου αναφερόμενη στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας δήλωσε ότι «μπροστά σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών, ο κ. Οικονόμου προσπαθεί να κάνει το άσπρο, μαύρο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «Οι πολίτες όμως γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

  1. Την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.
  2. Την επιλογή του νόμου του 2003 που δίνει αφορολόγητο στα funds και καμία υποχρέωση προηγούμενης πρότασης ρύθμισης στον δανειολήπτη».

Παράλληλα, απευθυνόμενη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο τονίζει: «Τα πολλά λόγια περιττεύουν κύριε Οικονόμου: Φέρτε αύριο κιόλας ΠΝΠ που θα αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές».

Ειδική μνεία έκανε επίσης, στις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου απέναντι στο Προεδρικό Διάταγμα 85 που υποβαθμίζει τα πτυχία των σπουδών τους, δηλώνοντας ότι «όσο για τους ανθρώπους του πολιτισμού, δεν φτάνει που επιμένετε στην υποβάθμιση των σπουδών τους, αλλά συνεχίζετε να τους προσβάλετε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «δεν γνωρίζουν» για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ και δύο μήνες κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις».

Κλείνοντας, υποστηρίζει ότι «η κυβέρνησή σας έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, γι' αυτό και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ