Θ. Πλεύρης: Καμία αλλαγή στα χρονοδιαγράμματα κατασκευής των τριών νοσοκομείων δωρεάς του ΙΣΝ
Ανανεώθηκε:
Διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος, ούτε θέμα μη ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής των τριών νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας ο κ. Πλεύρης που προκλήθηκε από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό που έθεσε το θέμα της ακύρωσης του διαγωνισμού, ανέφερε πως «επειδή οι προσφορές ήταν ανώτερες του ύψους της δωρεάς, η διαγωνιστική διαδικασία απέβη άκαρπη και γι´αυτό θα γίνει άλλη διαδικασία».
Από την πλευρά του ο κ. Ξανθός ζήτησε τη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου εκπρόσωποι του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» να ενημερώσουν σχετικά με την υπόθεση του διαγωνισμού.
Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
19:49
Ερωτήματα για την νέα αντιτρομοκρατική νομοθεσία από τον ανεξάρτητο επόπτη της Βρετανίας
19:40
Αναφορές για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου
19:37
Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ που τραυμάτησε ο 89χρονος - Εξιτήριο για τις τέσσερις γυναίκες που τραυματίστηκαν
19:32