Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: Με τι εκβιάζεται ο Μητσοτάκης;
Ανανεώθηκε:
«Αν δεν αποπέμψει σήμερα την Σοφία Νικολάου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απλώς εκβιάζεται. Το ερώτημα είναι με τι», υποστηρίζει, σε νέα σχετική του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζεται πως στις 8 Ιουνίου ο πρωθυπουργός φωτογραφιζόταν με την πρώην γενική γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνοντάς της το χρίσμα για να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, γνωρίζοντας τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για το όργιο απευθείας αναθέσεων.
«Το πόρισμα του ΣΔΟΕ είναι ξεκάθαρο: Η κυρία Νικολάου εν μέσω πανδημίας ζημίωσε το Δημόσιο με δύο εκατ. ευρώ σε εταιρείες με ανύπαρκτη έδρα ή άλλες που έπαιρναν απευθείας ανάθεση μία ημέρα μετά την ίδρυσή τους. Πλέον είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα Τρίτη κιόλας την κυρία Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και το κόμμα, τότε απλώς εκβιάζεται. Το ερώτημα είναι με τι», αναρωτιούνται στην Κουμουνδούρου.
Διπλασιάζεται η επιδότηση αλιευτικού πετρελαίου έως 32 λεπτά το λίτρο - «Έρχονται» επιπλέον μέτρα
08:21
Στον ανακριτή ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του - Πώς είχαν στήσει την απάτη κατά του e-ΕΦΚΑ
08:21
Αμαλιάδα: Μυστήριο με θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός 76χρονος οδηγός αυτοκινήτου
08:20
Έκρηξη σε διαμέρισμα στoυ Ζωγράφου - Στο νοσοκομείο δύο άτομα
08:19