ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές από το μέλλον στη βίαιη έξωση με ΟΠΚΕ στην Καστοριά

ΣΥΡΙΖΑ: Σκηνές από το μέλλον στη βίαιη έξωση με ΟΠΚΕ στην Καστοριά
«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε γι’ αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds», ισχυρίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕ - ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)

Για σκηνές βίαιης έξωσης την Πέμπτη (23/2) στην Καστοριά με Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), που γίνονται η καθημερινότητα στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνουν λόγο στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει πως τα όσα εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στην Καστοριά, «με την πρωτοφανή αστυνομική βία στην κατάσχεση επιχείρησης», είναι μόνο σκηνές από το μέλλον.

«Χθες ήταν ένα ξενοδοχείο, αύριο θα είναι χιλιάδες πρώτες κατοικίες. Φρόντισε γι’ αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη να καταργήσει με τον πτωχευτικό της την προστασία της πρώτης κατοικίας και πριμοδοτεί την ασυδοσία τραπεζών και funds».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κουμουνδούρου ισχυρίζεται πως σκηνές βίαιης έξωσης με ΟΠΚΕ, που είχαμε δει μόνο στην Ισπανία του Ραχόι, σύντομα θα γίνουν καθημερινότητα στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη.

«Στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν: Θέλουν προστασία πρώτης κατοικίας και ρύθμιση χρεών ή τα σπίτια τους στους κάθε λογής πάτσηδες;», αναρωτιούνται στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ