ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ανάρτηση Πολάκη: Επίθεση κατά Νικολάου, αιχμές και ευχές στον Γιάννη Ραγκούση

Νέα ανάρτηση Πολάκη: Επίθεση κατά Νικολάου, αιχμές και ευχές στον Γιάννη Ραγκούση
Σε νέα ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα προχώρησε την Καθαρά Δευτέρα ο Παύλος Πολάκης, εν μέσω της πολιτικής «θύελλας» που έχει ξεσηκώσει εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από τη στοχοποίηση δικαστικών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Σε νέα ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα προχώρησε την Καθαρά Δευτέρα ο Παύλος Πολάκης, εν μέσω της πολιτικής «θύελλας» που έχει ξεσηκώσει εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά από τη στοχοποίηση δικαστικών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Ο βουλευτής Χανιών, τον οποίο κατά πληροφορίες εξετάζει να διαγράψει από το κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας, προχωρά σε νέα επίθεση εναντίον της Σοφίας Νικολάου, ως «πρώην τομεάρχης διαφάνειας», όπως αναφέρει, σχολιάζοντας παράλληλα δηκτικά ότι δεν θέλει να κατηγορηθεί και για αντιποίηση αρχής.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

«Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής...) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό).


Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).


Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!».

Στο τέλος της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος τον αντικατέστησε ως τομεάρχης Διαφάνειας.


Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ