ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης για νέα ανάρτηση Πολάκη: Αυτονόητη η παρέμβαση εισαγγελέα για τη Σ. Νικολάου

Ραγκούσης για νέα ανάρτηση Πολάκη: Αυτονόητη η παρέμβαση εισαγγελέα για τη Σ. Νικολάου
Ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τοποθετηθούν δημόσια ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος για τη Σοφία Νικολάου ζητά ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μετά από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Παύλος Πολάκης περί αγοράς πολυτελούς κατοικίας από πλευράς της.

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη.

Ακολούθως, απευθύνεται προς την ηγεσία της ΝΔ λέγοντας: «Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Ο βουλευτής Χανιών, τον οποίο κατά πληροφορίες εξετάζει να διαγράψει από το κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα (27/2) σε νέα επίθεση εναντίον της Σοφίας Νικολάου, ως «πρώην τομεάρχης διαφάνειας», όπως αναφέρει, σχολιάζοντας παράλληλα δηκτικά ότι δεν θέλει να κατηγορηθεί και για αντιποίηση αρχής.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

«Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής...) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό).


Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).


Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!».

Στο τέλος της ανάρτησής του, ο Παύλος Πολάκης εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος τον αντικατέστησε ως τομεάρχης Διαφάνειας.


Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ