ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι – Ας λύσουν τα εσωτερικά τους

Μητσοτάκης για Πολάκη: Όπως στρώνεις, κοιμάσαι – Ας λύσουν τα εσωτερικά τους
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

Το δικό του σχόλιο για το πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει μετά από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας από Μενίδι τόνισε ότι «όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

«Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Και συμπλήρωσε:

«Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να συνεχίσουμε να μιλάμε για το μέλλον, να αποφεύγουμε την τοξικότηταν να σκύβουμε με σεβασμό και με κατανόηση -και ζητώ από όλα τα στελέχη μας αυτό να το κάνουν- απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Και εφόσον τα κάνουμε αυτά, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ