ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Από πού κρατούν Πολάκης και Παππάς τον Αλέξη Τσίπρα;»

ΝΔ: «Από πού κρατούν Πολάκης και Παππάς τον Αλέξη Τσίπρα;»
Η ΝΔ τονίζει πως σε ένα δημοκρατικό κόμμα η διαγραφή του κ. Πολάκη θα ήταν «αυτονόητη» EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα πως δεν τολμάει ούτε την διαγραφή του Παύλου Πολάκη, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τονίζει πως σε ένα δημοκρατικό κόμμα η διαγραφή θα ήταν «αυτονόητη» και πως ο κ. Τσίπρας εκτός από τον κ. Πολάκη «πρέπει να καταδικάσει και τις απόψεις του»

«Αλλά ούτε αυτό μπορεί να κάνει, ούτε τον καταδικασμένο στενότερο συνεργάτη του, κ. Παππά, να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων. Από πού τον κρατούν άραγε για να τους κρατάει;», υπογραμμίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η διαγραφή του κ. Πολάκη μετά τη χυδαία και φασιστική ανάρτηση με τις προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών, θα ήταν αυτονόητη. Ο φοβισμένος κ. Τσίπρας δεν τολμάει ούτε αυτό, παρότι από τον ΣΥΡΙΖΑ το είχαν προαναγγείλει. Γιατί, εκτός από τον κ. Πολάκη, πρέπει να καταδικάσει και τις απόψεις του. Δηλαδή, αυτά που λέει κι ο ίδιος με άλλα λόγια. Αλλά ούτε αυτό μπορεί να κάνει, ούτε τον καταδικασμένο στενότερο συνεργάτη του, κ. Παππά, να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων. Από πού τον κρατούν άραγε για να τους κρατάει;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ