ΠΑΣΟΚ: «Η επιτροπή για τα Τέμπη δεν είναι υπερκομματική, λογοδοτεί στην κυβέρνηση»

Το πρώτο σχόλιο από πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση για την υπερκομματική επιτροπή σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών. Ουσιαστικά αυτό που λένε στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν πρόκειται για υπερκομματική επιτροπή, αφού θα λογοδοτεί στην κυβέρνηση.
Η Επιτροπή είναι τριμελής και συμμετέχουν οι:
Ιωάννης - Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Επίτιμος Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρος.
Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Καθηγητής Μεταφορών και Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος.
Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως μέλος.
«Η Επιτροπή θα επιτελέσει το έργο της στο συντομότερο δυνατό χρόνο και θα καλέσει τεχνικό προσωπικό, εμπειρογνώμονες ή όποιο άλλο πρόσωπο κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να τη συνδράμουν», καταλήγει η κυβερνητική ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέμπη: Η πρώτη κηδεία θύματος στην Κατερίνη - Τελευταίο αντίο στην 34χρονη Αθηνά

Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι το 2023
14:24
ΠΑΣΟΚ για Δοξιάδη: Με αστείες δικαιολογίες η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της
14:20
Σε επιφυλακή για την επιδείνωση του καιρού: Συνεδρίασε η Επιτροπή - Πού αναμένονται έντονα φαινόμενα
14:16
Β. Μακεδονία: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος του Κότσανι μετά την φονική πυρκαγιά (vid)
14:11