ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Η πρώτη κηδεία θύματος στην Κατερίνη - Τελευταίο αντίο στην 34χρονη Αθηνά

Τέμπη: Η πρώτη κηδεία θύματος στην Κατερίνη - Τελευταίο αντίο στην 34χρονη Αθηνά
Η Αθηνά επέβαινε στο μοιραίο τρένο με τον σύζυγό της ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται τραυματισμένος ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η πρώτη κηδεία θύματος της τραγικής σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, η οποία επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία και η σορός της ταυτοποιήθηκε.

Με δάκρυα στα μάτια και λουλούδια στα χέρια συγγενείς και φίλοι «αποχαιρέτησαν» στο τελευταίο της «ταξίδι», την 34χρονη Αθηνά, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Κατερίνη.

Μέσα κι έξω από τον ιερό ναό, κυριαρχούσε πόνος και απέραντη η θλίψη, αποτυπωμένη και στα στεφάνια στο προαύλιο με την τελευταία αφιέρωση «στο λατρεμένο κοριτσάκι μας», από τους γονείς, τους συγγενείς, τους οικογενειακούς φίλους , τους γνωστούς που την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Τραγικές φιγούρες, οι στενοί συγγενείς της, η μητέρα, ο πατέρας, η αδελφή και ο αδελφός της, ο παππούς, η γιαγιά της και όσοι γνώριζαν την ίδια και το σύζυγό της, με τον οποίο συνταξίδευε στη μοιραία αμαξοστοιχία και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Παρόντες στην κηδεία αθλητές και μέλη του αθλητικού συλλόγου «Πιερικός», με τα χρώματα του οποίου αγωνίζεται, ως ποδοσφαιριστής, ο μικρός αδελφός της. Στο προαύλιο του ναού, όσοι τη γνώριζαν, συζητούσαν χαμηλόφωνα για τον τρόπο που έφυγε για πάντα από τη ζωή μια τόσο νέα γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, δύο ετών και πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Κατερίνης.

Η Αθηνά επέβαινε στο μοιραίο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και, σύμφωνα με μαρτυρίες, η Αθηνά άφησε τη θέση της για να πάρει καφέ από το κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι του τρένου, που τυλίχθηκε στις φλόγες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε παντρευτεί το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε αρκετά μπαρ της πόλης. Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα ο αδελφός της αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη από την Κατερίνη. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Η αδερφούλα μου δεν είναι πια κοντά μας...» έγραψε συγκλονισμένος ο νεαρός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ