ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες άλλων
Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως άλλαξε θέση σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη «υπό το βάρος της διογκούμενης οργής».
Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις».
Αναφέρει ακόμα πως το λεγόμενο επιτελικό κράτος αποδείχθηκε επικοινωνιακή κατασκευή, «που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες».
«Ας αποδεχτεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.
Ολόκληρο το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση του πρωθυπουργού
«Ο Πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία, απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις.
Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι οδυνηρή.
Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο Πρωθυπουργός ονόμασε «επιτελικό κράτος», αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες.
Ας αποδεχτεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων.
Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Συγγνώμη» Μητσοτάκη για τα Τέμπη: Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα
Οικονόμου: «Ο πρωθυπουργός έδιωχνε από τη σύσκεψη όποιον έκανε νύξη για τις εκλογές»
SPONSORED
Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
14:19
Ισπανία: Έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Θαπατέρο για αθέμιτη άσκηση επιρροής
14:16
Ανακαινίζω – Ενοικιάζω: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση έως και 95% - Το πρόβλημα με τα κλειστά ακίνητα
13:56
FT: Ο Σι είπε στον Τραμπ ότι ο Πούτιν μπορεί να «μετάνιωσε» για τον πόλεμο στην Ουκρανία
13:48