ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: «Ο πρωθυπουργός έδιωχνε από τη σύσκεψη όποιον έκανε νύξη για τις εκλογές»

Οικονόμου: «Ο πρωθυπουργός έδιωχνε από τη σύσκεψη όποιον έκανε νύξη για τις εκλογές»
Την ώρα που ήταν «εκτός τόπου και χρόνου» οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση, η πολιτεία έπρεπε να στήσει μια ολόκληρη επιχείρηση (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Όποιος έκανε νύξη στον πρωθυπουργό αυτές τις ημέρες ‘’πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τις εκλογές’’, τον έδιωχνε από τη σύσκεψη», αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τόνισε πως την ώρα που ήταν «εκτός τόπου και χρόνου» οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση τη στιγμή που εξελισσόταν η τραγωδία στα Τέμπη και η πολιτεία έπρεπε να στήσει μια ολόκληρη επιχείρηση, να στηρίξει τους τραυματίες, να ταυτοποιήσει νεκρούς.

«Το τελευταίο που θα σκεφτόταν ο πρωθυπουργός αυτές της ημέρες και μέχρι και σήμερα, είναι σενάρια πολιτικού εκλογικού χρόνου και οτιδήποτε άλλο», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτή τη συζήτηση.

«Δεν ήταν και δεν είναι πιστεύω ακόμα η ώρα για να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση (της ημερομηνίας των εκλογών)», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό στα Τέμπη, το επικρατέστερο σενάριο για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ήταν η 9η Απρίλιου και επρόκειτο ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα να προκηρυχθούν οι εκλογές μετά το υπουργικό συμβούλιο.

Ωστόσο μετά το δυστύχημα, το υπουργικό συμβούλιο αναβλήθηκε. Και παρά τις σχετικές φήμες για το τι θα αποφασίσει ο πρωθυπουργός, ακόμα τα πάντα είναι στον αέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ