Τέμπη: Στις 11 το πρωί της Τετάρτης (08/3) η συνέντευξη Γεραπετρίτη
Για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (08/03) ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο υπουργός θα κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις των θεσμικών μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.
Την Πέμπτη (09/03), θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ενδεχόμενες θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Αυτό θα είναι και το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης.
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν, πως η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεών τους και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την Πέμπτη το υπουργικό – Μοναδικό θέμα η ασφάλεια των τρένων
Τέμπη: Σε αναστολή οι γιατροί που εμπλέκονται με την άδεια του επιθεωρητή
Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή
Λαγκάρντ: Η σιδηρά κυρία της οικονομίας, τα «ελληνικά» της και τα σενάρια για το μέλλον της
11:00
Bread Factory: Ζητά αποδέσμευση λογαριασμών - Επισείει τον κίνδυνο για τους 1.000 εργαζόμενούς της
10:56
Γιατί οι «επίλεκτοι» χάκερ του Κιμ αποτελούν τον βασικό ύποπτο για τη κυβερνοεπίθεση στο Binance
10:50
Έκρηξη στην Πλάκα: Το μισό δευτερόλεπτο που έσωσε 12 μαθητές και η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη
10:46