Τέμπη: Στις 11 το πρωί της Τετάρτης (08/3) η συνέντευξη Γεραπετρίτη
Για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (08/03) ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο υπουργός θα κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις των θεσμικών μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.
Την Πέμπτη (09/03), θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και ενδεχόμενες θεσμικές κινήσεις και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Αυτό θα είναι και το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης.
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν, πως η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο των μηνιαίων τακτικών συναντήσεών τους και δεν συνδέεται με τίποτα άλλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την Πέμπτη το υπουργικό – Μοναδικό θέμα η ασφάλεια των τρένων
Τέμπη: Σε αναστολή οι γιατροί που εμπλέκονται με την άδεια του επιθεωρητή
Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού στην Καισαριανή
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59
Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις - Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων
12:56
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα - Έκτακτη διακοπή υδροδότησης
12:54