ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε πως ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι»

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου για τα κομματικά ρουσφέτια στο σιδηρόδρομο.
Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε το πρωί στο Mega πως η κατάσταση στον ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους, που είναι οι πελατειακές σχέσεις και τα κομματικά ρουσφέτια.
«Όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης κ.ά., είναι κομματικά ρουσφέτια», ανάφερε χαρακτηριστικά.
Παρακολουθείστε στο 4:17 την επίμαχη δήλωση:
Για παραδοχή πως ο «μοιραίος» σταθμάρχης της Λάρισας είναι κομματικό ρουσφέτι, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Προς τιμήν του σήμερα Πέμπτη, (ο Γιάννης Λοβέρδος) παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες ημέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» κι «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία.

Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από ένα ηλιοβασίλεμα στη Σελήνη έδωσε στη δημοσιότητα η NASA
11:03
Εκρέμ Ιμάμογλου: Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζει τη σύλληψη του
10:54.jpg?t=BftZml5yIgQZjmlGq-8pzA)
Βόλος: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου 32χρονος που βασάνιζε και σκότωνε αδέσποτα ζώα
10:45
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης (vid)
10:41