ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε πως ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι»
Πυρά κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου για τα κομματικά ρουσφέτια στο σιδηρόδρομο.
Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε το πρωί στο Mega πως η κατάσταση στον ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους, που είναι οι πελατειακές σχέσεις και τα κομματικά ρουσφέτια.
«Όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης κ.ά., είναι κομματικά ρουσφέτια», ανάφερε χαρακτηριστικά.
Παρακολουθείστε στο 4:17 την επίμαχη δήλωση:
Για παραδοχή πως ο «μοιραίος» σταθμάρχης της Λάρισας είναι κομματικό ρουσφέτι, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Προς τιμήν του σήμερα Πέμπτη, (ο Γιάννης Λοβέρδος) παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες ημέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» κι «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία.
Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Καθολική εφαρμογή από 1η Μάϊου - Ποιους αφορά, οι εξαιρέσεις, τα πρόστιμα
07:55
Θεσσαλονίκη: Άγρια ομαδική επίθεση σε 30χρονο - Τον πυροβόλησαν στο πόδι - Φέρει διαμπερές τραύμα
07:53
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας ένοπλος στις ΗΠΑ: Η καθημερινότητα της βίας στα «σαλόνια»
07:45
Ενωτικό και… εκλογικό το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ - Τα μηνύματα Ανδρουλάκη
07:43