ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε πως ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε πως ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι»
Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» κι «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση των Τεμπών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου για τα κομματικά ρουσφέτια στο σιδηρόδρομο.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε το πρωί στο Mega πως η κατάσταση στον ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους, που είναι οι πελατειακές σχέσεις και τα κομματικά ρουσφέτια.

«Όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης κ.ά., είναι κομματικά ρουσφέτια», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθείστε στο 4:17 την επίμαχη δήλωση:

Για παραδοχή πως ο «μοιραίος» σταθμάρχης της Λάρισας είναι κομματικό ρουσφέτι, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Προς τιμήν του σήμερα Πέμπτη, (ο Γιάννης Λοβέρδος) παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες ημέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» κι «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ