ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κηδεία θύματος της τραγωδίας των Τεμπών στην Καρδίτσα ο Τσίπρας

Στην κηδεία θύματος της τραγωδίας των Τεμπών στην Καρδίτσα ο Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είχε συναντήσει τους γονείς του θύματος κι έξω από το νοσοκομείο στη Λάρισα την επομένη του δυστυχήματος Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ Andrea Bonetti

Στην κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου- ενός από τα 57 θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη- στην Καρδίτσα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είχε συναντήσει τους γονείς του θύματος κι έξω από το νοσοκομείο στη Λάρισα την επομένη του δυστυχήματος.

Η σορός του 34χρονου ταυτοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με τον αδελφό του να γνωστοποιεί την τραγική είδηση μέσω social media.

Ο Βάιος επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η πολιτική κηδεία του 34χρονου πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας είχε παρευρεθεί στις αρχές της εβδομάδας και στην κηδεία ενός ακόμα θύματος με την οικογένεια του οποίου γνωριζόταν, της 28χρονης Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ