ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κατ’ αντιπαράσταση συζήτηση με Γεραπετρίτη καλεί τον Σπίρτζη η κυβέρνηση

Σε κατ’ αντιπαράσταση συζήτηση με Γεραπετρίτη καλεί τον Σπίρτζη η κυβέρνηση
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Σε κατ΄αντιπαράσταση συζήτηση με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, καλεί τον Χρήστο Σπίρτζη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Καλούμε τον κ. Σπίρτζη να παραστεί στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, σε κατ´ αντιπαράσταση συζήτηση με τον υπουργό Επικράτειας, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών, κ. Γεραπετρίτη, προκειμένου να αποτυπωθεί με έγγραφα και στοιχεία η πραγματική κατάσταση. Καμιά συγκάλυψη. Οι πολίτες απαιτούν ανάδειξη και ανάληψη ευθυνών κι όχι ψέματα και υπεκφυγές».

Ο κ. Οικονόμου, χαρακτήρισε τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Σπίρτζη για τα Τέμπη ως «θλιβερό μνημείο κυνισμού, σύγχυσης και ψεμάτων.

Αναφέρει ακόμη πως ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να τοποθετηθεί δέκα ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και πως η τοποθέτησή του συνοψίζεται στη φράση: «Δεν φταίμε σε τίποτα εμείς».

«Είναι η κυνική γραμμή όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ευθύνες φέρουν οι προηγούμενοι και οι επόμενοι, όχι αυτοί. Φαρισαϊκά ισχυρίζονται πως οι παθογένειες και οι νοοτροπίες που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών δεν τους αφορούν», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Προσθέτει ακόμη πως η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή ανέλαβε ξεκάθαρα την ευθύνη που της αναλογεί και πως η κομματική αντιπαράθεση την ώρα αυτή είναι άχαρη και εντελώς αχρείαστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ