ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δουδώνης (ΠΑΣΟΚ): «Ο Βορίδης είπε ψέματα για τη μετάταξη του σταθμάρχη»

Δουδώνης (ΠΑΣΟΚ): «Ο Βορίδης είπε ψέματα για τη μετάταξη του σταθμάρχη»
Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ εξήγησε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη μετάταξη του σταθμάρχη από το Υπουργείο Παιδείας στον ΟΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

«Πυρά» εξαπέλυσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και συνταγματολόγος, Παναγιώτης Δουδώνης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο κύριος Βορίδης είπε ότι ο σταθμάρχης, είχε προσληφθεί νόμιμα. Είπε ψέματα».

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Δουδώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξήγησε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για τη μετάταξη του Σταθμάρχη από το Υπουργείο Παιδείας στον ΟΣΕ, αναφέροντας ότι «η μετάταξη με πάγια νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας, αναλύεται σε απόλυση και πρόσληψη».

Εξηγώντας, πρόσθεσε ότι «άρα η πρόσληψη πρέπει να τηρεί τους όρους της προκήρυξης. Την ηλικία την είχε υπερβεί ο σταθμάρχης. Γιατί προσελήφθη παράνομα»;

Καταλήγοντας, λεστρεψε τα βέλη του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «την ίδια στιγμή, ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Βίνης είχε υπογράψει υπέρ του κ. Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό είναι το κομματικό κράτος. Και αυτό πρέπει να αλλάξουμε όλοι μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ