Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Δικαιοσύνης
Ανανεώθηκε:
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Δικαιοσύνης, Ντιντιέ Ρέιντερς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαβούλευσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών-μελών, συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κράτος Δικαίου.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης για στενή συνεργασία με την Ρέιντερς., ενώ ενημέρωσε τον κ. Ρέιντερς. για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει και τα επόμενα βήματα στους τομείς της Δικαιοσύνης και της μεταρρύθμισης του κράτους.
Συζητήθηκαν ακόμη οι τελευταίες εξελίξεις στην Ρέιντερς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία και υπογράμμισε ότι η χώρα μας εφαρμόζει με συνέπεια το πλαίσιο κυρώσεων της ΕΕ έναντι της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού πρέσβης, Άννα Μαρία Μπούρα και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίσκεψη πραγματοποιεί ο Ευρωπαίος επίτροπος Δικαιοσύνης, Ρέιντερς, στην Ελλάδα
Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής (pics)
10:56