ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος ο τρίτος ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Ελεύθερος ο τρίτος ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης με εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό, συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση για την τραγωδία των Τεμπών INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος που προσήχθη το απόγευμα της Πέμπτης για την συμμετοχή του στην ομάδα των νεαρών που ξυλοκόπησαν τον γενικό Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο άνδρας είχε προσαχθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας και εξετάστηκε ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό.

Ο 35χρονος προσήχθη σήμερα από την πορεία στο κέντρο της Αθήνας και φαίνεται να είναι το άτομο που βγαίνει μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη από το εστιατόριο και τον απωθεί.

Οι Αρχές τον ταυτοποίησαν από το βίντεο που έχουν στην κατοχή τους. Από εκεί το CNN Greece μεταφέρει το στοπ - καρέ από όπου έγινε και η ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος που γρονθοκόπησε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο 19χρονος, που επίσης είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση, θα μεταβεί την Παρασκευή, στη μία το μεσημέρι, στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στα Εξάρχεια. Αρχικά εισέβαλαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω, όπου τον χτύπησαν, προκαλώντας κάταγμα στη μύτη και εκδορές σε όλο του το σώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ