Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Χυδαία υποκρισία»
Ανανεώθηκε:
Για «χυδαία υποκρισία» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την περιοδεία του πρωθυπουργού στο Μαρούσι.
Σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν ‘κάτοικοι που τον επευφημούσαν'».
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η χυδαία υποκρισία του δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη σπουδή του αποκλειστικά για την επικοινωνία και την ψηφοθηρία πάνω στην τραγωδία. Ούτε από το γεγονός ότι κυβερνά 4 χρόνια με ρουσφέτια και αναξιοκρατία και τώρα θυμήθηκε δήθεν να τα βάλει με το πελατειακό και αναχρονιστικό κράτος».
«Επιβεβαιώνεται», προσθέτει, «και από το θράσος του να μιλήσει για ‘δικαίωση των θυμάτων' των Τεμπών, την ώρα που για να αποποιηθεί των ευθυνών του έχει βάλει τον κ. Γεραπετρίτη να λέει χυδαία ψέματα πως το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, για να διαψευσθεί από εργαζόμενους, τον ΟΣΕ, σταθμάρχες και εν τέλει και τηλεοπτικά συνεργεία που αποκαλύπτουν ένα γιαπί εκεί που μέχρι τον Ιούλιο του 2019 υπήρχε το κέντρο τηλεδιοίκησης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Η καλύτερη δικαίωση για τα θύματα στα Τέμπη είναι να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει
SPONSORED
Η Βόρεια Εύβοια χρειάζεται σχέδιο, όχι διαχείριση της κρίσης
12:15
Μητσοτάκης: Η ψηφιακή επανάσταση άλμα λογοδοσίας και δημοκρατικής ευθύνης
12:13
Εντυπωσιασμένος από το ντεμπούτο του γιου του στο «Euphoria» ο Ρίτσαρντ Γκιρ
12:10
Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να αισθανόμαστε κουρασμένοι ακόμη και μετά από 8 ώρες ύπνου
12:05