ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα

ΝΔ: Ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα
Νέα Δημοκρατία INTIME

Ως «μία από τις γνωστές κωλοτούμπες» του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία, την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κομματος.

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές».

«Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Παραμένει ο Πολάκης στα ψηφοδέλτια

Σημειώνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου (18/3), η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αποφάσισε τελικώς, με πλήρη ομοφωνία, να είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Χανίων ο Παύλος Πολάκης , κάνοντας αποδεκτή τη σχετική εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει ο Πολάκης στα ψηφοδέλτια

Ο δρόμος είχε ανοίξει από τη χθεσινή (Παρασκευή) επιστολή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κοινοποιήθηκε στα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Επιτροπής Δεοντολογίας, με την οποία ουσιαστικώς ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Στη σημερινή συνεδρίαση, εξάλλου, ο κ. Τσίπρας άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή Πολάκη, κάνοντας λόγο, στην εισήγησή του, για γενναία αυτοκριτική του βουλευτή Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ