ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε και 16χρονη από την ίδια δομή

Νέος συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε και 16χρονη από την ίδια δομή
INTIME

Μία ακόμη εξαφάνιση ανήλικης κοπέλας και μάλιστα από την ίδια δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, εκεί από όπου μία 14χρονη έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, καταγράφεται μέσα σε λίγα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, η εξαφάνιση χρονολογείται από τις 8 Μαρτίου και πρόκειται για την 16χρονη Άννα Μαρία Γ., όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο οργανισμός ενημερώθηκε μόλις σήμερα 22 Μαρτίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τη 14χρονη είχαν αρπάξει από τη δομή τρία άτομα και στη συνέχεια την εξέδιδαν. Τα άτομα αυτά είναι, πλέον, αντιμέτωπα με βαρύτατα αδικήματα μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΣ Γ., 16 ΕΤΩΝ # MissingKidAlert

Στις 08/03/2023, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη, η Άννα Μαρία Γ., 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 22/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό.

Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS,
ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ