Παππάς: Ο Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας
Ανανεώθηκε:
Πυρά κατά του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη εξαπολύει με δήλωσή του ο Νίκος Παππάς. Τον κατηγορεί για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών.
Σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία «κάθε ημέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι στόχος του πρωθυπουργού είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών».
«Δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης– τηλεδιοίκησης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου, είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ. Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.
«Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», καταλήγει ο κ. Παππάς.
Χειμερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
04:00
Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα: Αναλυτικά οι αργίες του 2026
03:00
«Πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος: Από την 1η Απριλίου τίθενται σε ισχύ
02:00
Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
01:00