ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέτωπη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με αφορμή Παπαθανάση και Καππάτο

Ολομέτωπη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ με αφορμή Παπαθανάση και Καππάτο
«Ο μπαταχτσής Παπαθανάσης φεσώνει τράπεζες, ενώ βουλευτής της ΝΔ βγάζει πρώτες κατοικίες στο σφυρί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σκληρή ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, αλλά και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλλονιά, Παναγή Καππάτου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνοντας τους τόνους. Συγκεκριμένα, στην Κουμουνδούρου αποκαλούν «μπαταχτσή» τον κ. Παπαθανάση, ενώ αναφέρουν ότι ο κ. Καππάτος «βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«Την ώρα που ο μπαταχτσής υπουργός κ. Παπαθανάσης φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ., κρύβει την περιουσία του και απαντά πως δήθεν δεν ξέρει αν και πόσο κουρεύτηκαν τα χρέη του, μία νέα ''υπόθεση Πάτση'' βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία ο κ. Καππάτος το 2021, ως εν ενεργεία βουλευτής, εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

Ο κ. Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες, ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ