ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Παπαθανάση: Είμαι μαζί του σε αυτήν τη χυδαία επίθεση που δέχεται

Γεωργιάδης για Παπαθανάση: Είμαι μαζί του σε αυτήν τη χυδαία επίθεση που δέχεται
Την πλήρη στήριξή του στον Νίκο Παπαθανάση εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ INTIME / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Την πλήρη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, τον οποίο και δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας τον εμπλέκει σε λήψη δανείου χωρίς να το αποπληρώσει, όμως, παρείχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Open σχετικά με την υπόθεση ανέφερε αρχικά ότι «έχει απαντήσει με αναλυτική ενημέρωση ο κ. Παπαθανάσης και μιλάμε για μία υπόθεση του 2010 πολύ πριν εμπλακεί ο κ. Παπαθανάσης στην πολιτική, καθώς πρόκειται για μία οικογενειακή υπόθεση». Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι στέκεται μαζί του «100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχεται».

Συνεχίζοντας, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εύνοιας προς τον κ. Παπαθανάση, έχει ακολουθήσει μία αναλυτική τραπεζική διαδικασία». Σχολιάζοντας, όμως, ότι ο διακανονισμός για το δάνειο έγινε το 2021 σημείωσε:

«Από την ημέρα που έχω γίνει εγώ υπουργός οι τράπεζες έχουν ρυθμίσει 34 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια, δεν μπορεί να είναι ένα από αυτά και ο Νίκος Παπαθανάσης; Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο χαριστικής ρυθμίσεως εδώ, ακολούθησε τη συνήθη τραπεζική πρακτική».

Εξαπέλυσε επίθεση, μάλιστα, και στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «για ακόμη μία φορά ασχολείται με λασπομαχίες. Ο Νίκος Παπαθανάσης είναι ένας εξαιρετικός κύριος και όλα αυτά τα 4 χρόνια ήταν για μένα ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Στηρίζω την υποψηφιότητά του στη βόρεια Αθήνα και να εκλεγεί βουλευτής στη βόρεια Αθήνα και είμαι μαζί του 100% σε αυτή τη χυδαία επίθεση που δέχθηκε».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης προχώρησε και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επαναλαμβάνοντας ότι βρίσκεται στο πλάι του Νίκου Παπαθανάση «σε αυτή τη χυδαία επίθεση 100%».

Δείτε την ανάρτησή του κ. Γεωργιάδη:

«Από το @opentvgr για τις ψευδείς καταγγελίες κατά του @npapathanasis είμαι στο πλάϊ του σε αυτή την χυδαία επίθεση 100%»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ