ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου: Θα ψηφίσει η ΝΔ να δηλώνονται και οι ρυθμίσεις δανείων;

Τσαπανίδου: Θα ψηφίσει η ΝΔ να δηλώνονται και οι ρυθμίσεις δανείων;
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Την τροπολογία για να δηλώνονται στο πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων όχι μόνο το ύψος των δανείων, αλλά και οι ρυθμίσεις τους, επανακαταθέτει, με αφορμή την υπόθεση Παπαθανάση, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Πόπη Τσαπανίδου, σε on camera δήλωσή της, υποστηρίζει πως είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να υπάρξει διαφάνεια.

«Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία ή φοβάται κι άλλους παπαθανάσηδες», αναρωτιέται η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ίδια, εξάλλου, υπογραμμίζει στο κόμμα της ακόμα περιμένουν τον κ. Παπαθανάση «να δώσει στη δημοσιότητα τη βολική διευθέτηση της δανειακής του εγγύησης».

«Τα νοικοκυριά ζούνε υπό την απειλή των πλειστηριασμών,- τα funds έβαλαν στο μάτι ακόμα και ακατάσχετη εργατική κατοικία-, ενώ η ΝΔ χρωστάει 400 εκ. ευρώ, τα μέλη της κυβέρνησης 12 και κανείς δεν δίνει λογαριασμό για το αν έχουνε γίνει ρυθμίσεις, τι είδους κι αν υπήρξαν κουρέματα. Το δίλημμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Κράτος δικαίου ή κυβέρνηση Α.Ε.», προσθέτει η κυρία Τσαπανίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ