Τσαπανίδου: Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για το πόθεν έσχες;
Ανανεώθηκε:
Το ερώτημα αν η ΝΔ «θα ψηφίσει την τροπολογία για το πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, «ή θα τη σταματήσουν νέοι πάτσηδες, καππάτοι και παπαθανάσηδες;» διατυπώνει η εκπρόσωπος του κόμματος η Πόπη Τσαπανίδου, σε on camera δήλωσή της.
«Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κ. Παπαθανάση με τις βολικές ρυθμίσεις της εγγύησης ενός μεγάλου δανείου, αλλά και της δράσης του βουλευτή της ΝΔ κ. Καππάτου, που επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί δύο κατοικίες ευάλωτων νοικοκυριών, εξοργίζουν τους δανειολήπτες που γονατίζουν από την αύξηση των επιτοκίων και την ακρίβεια», επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Σε αυτό το πλαίσιο, η αξιωματική αντιπολίτευση θα επαναφέρει στη Βουλή την τροπολογία με την οποία οι πολιτικοί θα δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο τα δάνεια που έχουν λάβει, αλλά και τις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν για την αποπληρωμή τους.
«Όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιους αντιμετωπίζει ευνοϊκά το κράτος, που στους πολίτες δείχνει μόνο το εχθρικό του πρόσωπο», συμπληρώνει η κυρία Τσαπανίδου.
Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες στην βόρεια Ελλάδα - Ο χάρτης των κινητοποιήσεων
09:50
Μπαράζ επαφών Παπασταύρου για την ενέργεια στις ΗΠΑ - Τι συζητήθηκε
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23