ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσαπανίδου: Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για το πόθεν έσχες;

Τσαπανίδου: Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για το πόθεν έσχες;
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία EUROKINISSI

Το ερώτημα αν η ΝΔ «θα ψηφίσει την τροπολογία για το πόθεν έσχες» που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, «ή θα τη σταματήσουν νέοι πάτσηδες, καππάτοι και παπαθανάσηδες;» διατυπώνει η εκπρόσωπος του κόμματος η Πόπη Τσαπανίδου, σε on camera δήλωσή της.

«Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον κ. Παπαθανάση με τις βολικές ρυθμίσεις της εγγύησης ενός μεγάλου δανείου, αλλά και της δράσης του βουλευτή της ΝΔ κ. Καππάτου, που επιχείρησε να βγάλει στο σφυρί δύο κατοικίες ευάλωτων νοικοκυριών, εξοργίζουν τους δανειολήπτες που γονατίζουν από την αύξηση των επιτοκίων και την ακρίβεια», επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αξιωματική αντιπολίτευση θα επαναφέρει στη Βουλή την τροπολογία με την οποία οι πολιτικοί θα δηλώνουν στο πόθεν έσχες όχι μόνο τα δάνεια που έχουν λάβει, αλλά και τις ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησαν για την αποπληρωμή τους.

«Όλοι δικαιούνται να γνωρίζουν ποιους αντιμετωπίζει ευνοϊκά το κράτος, που στους πολίτες δείχνει μόνο το εχθρικό του πρόσωπο», συμπληρώνει η κυρία Τσαπανίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ