ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήρης κάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Παπαθανάση

Πλήρης κάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Παπαθανάση
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης IN TIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τοίχο προστασίας στον αναπληρωτή υπουργό του Νίκο Παπαθανάση ύψωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και στρέφοντας τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι, δεν τον ενδιαφέρει η διαφάνεια αλλά η στοχοποίηση και η σπίλωση.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τροπολογία, ζητώντας να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις δανείων πολιτικών προσώπων στο πόθεν έσχες, ο υπουργός Ανάπτυξης επεσήμανε πως «δεν έχει γίνει κούρεμα ούτε ένα ευρώ, μόνο πλήρωσε για να δεχθεί η τράπεζα τη μεταβίβαση στα παιδιά του και κατά τη γνώμη μου πλήρωσε πολλά χρήματα, σίγουρα δεν ευνοήθηκε».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη δεν υπάρχει περίπτωση ευνοϊκής μεταρρύθμισης από την τράπεζα στον κ. Παπαθανάση. Περνώντας στην αντεπίθεση διερωτήθηκε πως, ρύθμισε τα δάνεια της η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, αλλά και ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος -όπως είπε- είχε καταδικαστεί για ψευδή ασφαλιστική ενημερότητα γιατί χρωστούσε στον ΕΦΚΑ. Η υπόθεση εξελίχθηκε επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλλάξατε το νόμο για να αθωωθεί στο δικαστήριο ο αδελφός του κ. Τσίπρα», υποστήριξε και αναφέρθηκε και στα δικά του δάνεια, λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στο πόθεν έσχες χωρίς να βρεθεί τίποτα.

«Έλεγαν για μένα, ότι δεν πληρώνω τα δάνεια μου, δεν έχω χάσει ούτε μια δόση, μάλιστα το ένα δάνειο μου είναι σε ελβετικό φράγκο και το έχω συνδέσει με την βουλευτική μου αποζημίωση», είπε σε υψηλούς τόνους και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ τοξικό.


«Είστε τοξικοί άνθρωποι, κακοί» είπε.

Να κατατεθεί στη Βουλή το έγγραφο συμβιβασμού του Νίκου Παπαθανάση με την Eurobank, ζήτησε ο Χάρης Μαμουλάκης απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ