«Ψέμα στο ψέμα από την κυβέρνηση» - Το σχόλιο Κατρούγκαλου για τη συνταξιοδότηση
Για ψέμα πάνω στο ψέμα κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Γιώργος Κατρούγκαλος ως προς το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης.
Ο πρώην υπουργός Εργασίας υποστηρίζει, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως «πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» με το «fake news» πως ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε, «τάχα», το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 και τώρα λένε το ακόμα χειρότερο ότι, «τάχα», ο δικός τους νόμος 4093/2012 αφορούσε μόνο το Δημόσιο, «ενώ εμείς το επεκτείναμε στον ιδιωτικό τομέα».
Ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών παραθέτει, μάλιστα, τις εγκυκλίους της εποχής για το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και το Ταμείο των Αυτοαπασχολούμενων που ρητά λένε: «Από 1/1/2013 γενικό όριο ηλικίας το 67ο».
«Όχι πως θα ντραπεί και κανένας. Άξιος ο μισθός τους», προσθέτει ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τα Τέμπη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κρυφός ρόλος του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Marty Supreme - «Είναι ο διαιτητής»
15:17
ΚΚΕ για Ιράν: Ο λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του
15:16
Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τα ανασφάλιστα οχήματα - Ποιοι θα πάρουν «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ
15:11
Τι εξετάζουν οι «σκληροί» των μπλόκων: Στο τραπέζι συνάντηση με Μητσοτάκη - Οι «κόκκινες γραμμές»
15:08