ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Χατζηνικολάου - Τι απαντά ο δημοσιογράφος

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Χατζηνικολάου - Τι απαντά ο δημοσιογράφος
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή INTIME NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα επίθεση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Χατζηνικολάου πως οι εταιρίες του έχουν αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τα όσα αναφέρει ο βουλευτής είναι συκοφαντίες και ψέματα.

«Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη.
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία. Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου

«Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα. Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη», απάντησε λίγα λεπτά μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η κόντρα των προηγούμενων εβδομάδων

Οι δύο άνδρες είχαν κονταροχτυπηθεί διαδικτυακά και πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν ανακοινώθηκε πως θα βρίσκεται τελικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χατζηνικολάου, η φωτογραφία του οποίου βρισκόταν στην ανάρτηση Πολάκη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, σχολίασε πως ξαναμπήκε στα ψηφοδέλτια όταν «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» και προανήγγειλε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του.

Ο κ. Πολάκης απάντησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι οφείλουν να ζητήσουν «συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνατε 13 χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ